Profil

“Løsninger der passer til dit behov”

Står du og mangler hjælp til en ny terrasse, nybyg, kloakering eller noget helt fjerde? Vi i Ingstrup Entreprenørforretning udfører alt arbejde indenfor traditionelt entreprenørarbejde, byggeri, kloakering, nedbrydning og murerarbejde.

Vi har base i Løkken, men dækker hele den gamle Nordjylland Amt – fra toppen af Vendsyssel til området omkring Støvring. Oftest er vi at finde i Aalborg, hvor vi udfører meget arbejde. Siden virksomhedens begyndelse i 2001 har vi gennem vores faglige alsidighed hjulpet offentlige såvel som private med at skabe løsninger, der passer til netop deres behov. Gennem en løbende dialog og stor fleksibilitet garanterer vi at kunne hjælpe jer eller dig med det samme.

Virksomheden ledes i dag af grundlæggeren John Hejlesen, der er uddannet kloakmester. Sammen med firmaets medarbejdere har han mange års erfaring inden for entreprenør-, anlægs-, byggeri- og kloakarbejde. Uanset om det gælder små renoveringsopgaver eller store totalentrepriser, garanterer vi i Ingstrup Entreprenørforretning et professionelt og veludført stykke arbejde, der lever op til dine forventninger. Ved større totalløsninger tager vi naturligvis ansvaret for og garanterer, at øvrige håndværkere i projektet overholder tidsplanen og aftalte leveringstider.

Vi ser frem til din henvendelse.

Kontakt Ingstrup Entreprenørforretning for et uforpligtende tilbud på tlf. 29 26 33 19